Xavi Hernández fa sòcies la seva filla, l’Àsia, i la seva dona, Núria Cunillera

Xavi Hernández fa sòcies la seva filla, l’Àsia, i la seva dona, Núria Cunillera

El vicepresident primer Jordi Cardoner lliura els carnets amb els números 147.249 i 147.250 a les noves integrants de la família blaugrana

Xavi Hernández, amb una família de gran tradició culer, ha volgut que la seva filla, l’Àsia, i la seva dona, Núria Cunillera, formin part també de la família blaugrana. El mític exjugador blaugrana s’ha personat aquest divendres a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per formalitzar la seva inscripció com a sòcies del Barça. Xavi ha estat rebut pel vicepresident primer Jordi Cardoner i s’ha mostrat molt orgullós que la seva filla i la seva dona hagin rebut els carnets de sòcies amb els números 147.249 i 147.250, respectivament.

Xavi va comunicar al Club la intenció de fer sòcia la seva filla des del dia del seu naixement, al mes de gener passat, però a causa dels seus compromisos professionals a Qatar no ha pogut formalitzar la inscripció fins ara, aprofitant que es troba de vacances a Barcelona fins al 18 de juliol, quan comença la pretemporada amb el seu equip, l’Al Sadd, en terres austríaques.

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha fet el lliurament dels carnets i dels obsequis de benvinguda al Club de les noves sòcies, així com de les samarretes de la temporada 2016/17.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut