El FC Barcelona Lassa es reforça amb ‘Joselito’, Roger Serrano i Dídac Plana

El FC Barcelona Lassa es reforça amb ‘Joselito’, Roger Serrano i Dídac Plana

El pivot i l’ala signen per dues temporades, mentre que Dídac Plana estarà vinculat al Club durant 3 temporades, amb la intenció que marxi cedit a un altre equip de la LNFS durant el primer any

El pivot José Antonio Fernández ‘Joselito’, l’ala Roger Serrano i el porter Dídac Plana s’incorporen al FC Barcelona Lassa de futbol sala. L’equip d’Andreu Plaza comença a prendre forma i, després de la incorporació de Joao Batista, ara arriben tres jugadors amb passat blaugrana per reforçar l’equip.

Roger Serrano i 'Joselito' s’incorporen a la disciplina blaugrana després d’una etapa exitosa a l’Aspil Vidal Ribera Navarra, equip en el qual han jugat junts les dues últimes temporades.  Un cop desvinculats del conjunt navarrès, ara signen per dues temporades amb el FC Barcelona.

Els dos jugadors també van coincidir a la mateixa plantilla al Barça B durant les temporades 2011/12 i 2012/13, aquesta última temporada sota les ordres d’Andreu Plaza. Ara tornen al primer equip amb moltes ganes i l’objectiu de tornar a conquistar títols per la secció. Roger Serrano s’ha declarat “molt content de tornar al club i amb moltes ganes de poder jugar al Barça i demostrar el que valc”. ‘Joselito’ no ha estat menys i manifesta que “és un luxe entrenar al costat dels millors i aprendre d’ells”.

Per la seva banda Dídac Plana arriba lliure després d’estar al Catgas Energia Santa Coloma des de la temporada 2013/14. El jugador, format a les categories inferiors del FC Barcelona, es torna a vincular al FC Barcelona per tres temporades, amb la voluntat que marxi cedit a un altre equip de la LNFS la primera d'elles. Les intencions del jugador són “intentar adaptar-me el més aviat possible i, sobretot, que sigui un any de profit”, tot això amb l’objectiu final de “poder tornar al Club i estar-m’hi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut