Andreu Plaza: “El meu nomenament demostra que el Barça confia en la gent de la casa”

Andreu Plaza: “El meu nomenament demostra que el Barça confia en la gent de la casa”

El nou entrenador del Barça Lassa ha assegurat que era impossible rebutjar la banqueta del Palau i que, amb paciència, el nou model de la secció “pot aconseguir resultats”

Una nova etapa s’inicia al Barça Lassa de futbol sala. Aquest dilluns s’ha presentat el nou model per a la secció en una roda de premsa celebrada al Palau Blaugrana. L’acte ha comptat amb la presència d’Andreu Plaza, nou entrenador de l’equip; Txus Lahoz, mànager esportiu del futbol sala; Albert Soler, director d’esports professionals del Club, i de Josep Ramon Vidal-Abarca, el directiu responsable de la secció de futbol sala.

Plaza s’ha mostrat content pel repte que se li presenta i ha explicat que quan li van oferir “la possibilitat d’entrenar el primer equip no podia dir que no”. Per l’entrenador català, la nova etapa és “una manera de començar de nou” i ha afegit que “amb paciència es poden aconseguir resultats”. A més, ha assenyalat que el seu nomenament és “la demostració palpable que el Barça confia en gent de la casa”.

Txus Lahoz, mànager esportiu de futbol sala, ha explicat el nou model que s’implantarà a la secció. Lahoz ha detallat que el que intenten és “el retrobament del món professional i formatiu perquè, a curt termini, el primer equip estigui format per jugadors de la casa”. Tot i això, ha afegit que el conjunt també necessita reforços que mereixin vestir la samarreta del Barça. Pel mànager esportiu, “iniciem una etapa on fusionem professionalitat i el món formatiu per obtenir uns millors resultats, sense perdre o recuperant els títols aconseguits en els darrers anys”.
 

D’altra banda, el director d’esports professionals, Albert Soler, ha assenyalat que “Andreu Plaza significa l’evolució de la nostra filosofia d’entendre el Club”. El directiu ha explicat que Lahoz tindrà un secretari tècnic –el mateix Plaza- i un secretari tècnic de formació, que serà l’exjugador Jordi Torras. Una persona que, segons Soler, “coneix perfectament el Club, ha defensat els seus colors i els ha portat al màxim nivell”.

Soler també ha subscrit la nova filosofia de la secció: “Tenim un doble objectiu, guanyar i que sigui amb gent de la casa”. A més, ha confirmat que Marc Carmona ha acceptat la proposta del Club de seguir vinculat a la casa dintre del projecte ‘Masia 360º’, i ha confirmat el nomenament de Xavi Closas com a nou tècnic del Barça Lassa B.

Finalment, Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, ha agraït la tasca realitzada per Marc Carmona, i ha afegit que “el futbol sala és una de les seccions que han crescut més en la darrera dècada”. El directiu també ha mostrat la voluntat “d’apostar per la base, seguir amb l’excel·lència esportiva i lluitar per tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut