Adolfo i Quintela s’incorporen al Barça Lassa

Adolfo i Quintela s’incorporen al Barça Lassa

Han jugat cedits l’última temporada al Catgas Santa Coloma i al Santiago Futsal, respectivament, on han destacat per la seva gran capacitat golejadora

Els jugadors Adolfo Fernández i Diego Quintela s’incorporen al FC Barcelona Lassa després de jugar cedits aquesta última temporada al Catgas Santa Coloma i al Santiago Futsal respectivament.

Adolfo, nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1993, juga d’ala-pivot i destaca per la seva versatilitat: golejador, perillós en l’un contra un, capaç de xutar amb les dues cames i bon defensor. Va debutar a Primera Divisió amb poc més de 16 anys, ha jugat més de 180 partits a la máxima categoría, sempre a Santa Coloma, i ha marcat 120 gols. En l’última temporada ha fet 32 gols, el seu millor registre a la LNFS. És internacional absolut i ha estat designat dues vegades com a millor jugador jove del món, els anys 2014 i 2015.

Diego Quintela és un ala-pivot nascut l’any 1991 a Arzúa, La Corunya. Acumula més de 150 partits a Primera Divisió. Juga a la LNFS des de la temporada 2010/11, sempre al Santiago Futsal. És un golejador, amb facilitat també per l’un contra un. Aquesta darrera temporada 2015/16 ha fet 28 gols, el seu millor registre golejador a la màxima categoria. És internacional absolut per Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut