El Barça Femení 2016/17 es posa en marxa

El Barça Femení 2016/17 es posa en marxa

El conjunt blaugrana ha portat a terme les tradicionals proves mèdiques i físiques d’inici de curs

Aquest dijous 28 de juliol ha començat oficialment la temporada 2016/17 per al FC Barcelona Femení. Ho ha fet amb les tradicionals proves mèdiques i físiques. Així, un mes  i dos dies més tard, tota la plantilla blaugrana s’ha tornat a reunir a la Ciutat Esportiva. Les úniques excepcions han estat Andressa Alves, Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, concentrades amb les seves respectives seleccions. Per tant, ha estat el primer dia culer per a tres de les cinc noves incorporacions: Line Røddik Hansen, Leila Ouahabi i Andrea Giménez.

Visita de Jordi Mestre

Durant el matí, l’equip ha rebut la visita de Jordi Mestre. Després de conversar breument amb el tècnic Xavi Llorens, el vicepresident esportiu ha encoratjat a les jugadores a treballar el màxim per aconseguir els èxits desitjats.

El Barça Femení completarà les proves mèdiques i físiques aquest divendres i per dissabte i diumenge té previstos els primers entrenaments a Sant Joan Despí. Posteriorment, de l’1 al 5 d’agost, realitzarà una estada a Prades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut