L’exposició de l'Espai Barça tanca amb més de 166.000 visitants

L’exposició de l'Espai Barça tanca amb més de 166.000 visitants

El material de la mostra permanent amb els projectes guanyadors del Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana i l'Estadi Johan Cruyff quedarà exposat al Museu i en diferents espais del Club

L’exposició permanent de l’Espai Barça va tancar les seves portes el 31 de juliol amb un gran èxit de visitants. La mostra va obrir al públic l’1 de març passat, i en aquests quatre mesos hi han passat un total de 166.645 visitants, que han pogut conèixer de prop i amb detall els projectes arquitectònics guanyadors del Nou Camp Nou, el Nou Palau Blaugrana i l'Estadi Johan Cruyff.

La mostra permanent ha permès apropar als socis i aficionats del Barça els projectes de l’Espai Barça amb maquetes, panells informatius, vídeos i taules interactives.

A partir d’ara, una part dels continguts de l’exposició s’exhibirà al Museu, en un espai dedicat a l’Espai Barça. La resta s’exhibirà en diferents espais de les instal·lacions del Club. Així, la maqueta de secció del Nou Camp Nou ja es pot veure a la recepció de les oficines del FC Barcelona. La maqueta comparativa del Camp Nou i el Nou Camp Nou es podrà seguir observant a la recepció de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB); la maqueta de l'Estadi Johan Cruyff quedarà exposada a la Llotja presidencial del Mini, i la maqueta del Nou Palau Blaugrana es podrà veure a la Llotja Presidencial del Palau.

Una exposició itinerant pel territori

Durant el mes de juny i els primers dies de juliol es va impulsar una exposició itinerant de l’Espai Barça amb l’objectiu de fer arribar els detalls del projecte als socis. La mostra va visitar 14 poblacions de Catalunya, i cada sessió es complementava amb una presentació a càrrec de diferents directius del Club, que també responien als dubtes i prenien nota dels suggeriments dels socis sobre el projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut