El calendari del FC Barcelona Lassa a la Lliga ACB 2016/17

El calendari del FC Barcelona Lassa a la Lliga ACB 2016/17

El conjunt de Bartzokas s’estrenarà a la pista de l’ICL Manresa l’1 o el 2 d’octubre, i descansarà les jornades 2 i 18 en ser una competició amb 17 equips

Aquest dimarts s’ha conegut el calendari oficial de la Lliga Endesa 2016/17. Una Lliga que estarà formada per 17 equips i en la qual, per tant, tots els conjunts descansaran una jornada. La competició començarà el cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre, i el FC Barcelona Lassa s’estrenarà amb un derbi, visitant la pista de l’ICL Manresa. La setmana següent serà quan el conjunt de Georgios Bartzokas descansarà, i haurà d’esperar a la tercera jornada per inaugurar la competició al Palau Blaugrana. Ho farà amb un dels partits més atractius del campionat, rebent la visita del Laboral Kutxa.

Amb el calendari complet, s’ha sabut també que els Clàssics contra el Reial Madrid es disputaran les jornades 7 i 24. El primer duel entre blancs i culers es jugarà a Barcelona el 5 o el 6 de novembre, mentre que el de Madrid es jugarà l’11 o el 12 de març del 2017. Una altra de les cites destacades per al Barça Lassa és el duel contra el Joventut de Badalona. Aquest curs, els derbis de Lliga contra la Penya es jugaran el 17 o el 18 de desembre, al Palau, i el 18 o el 19 de març a l’Olímpic de Badalona.

Finalment, el nou Barça Lassa de Bartzokas tancarà la temporada regular el 14 de maig visitant la pista del Río Natura Monbus gallec. Els blaugranes parteixen un cop més com un dels equips favorits per al títol, després d’encadenar deu presències consecutives en finals de la Lliga.

Aquí pots consultar el calendari de la Lliga ACB 2016/17 íntegre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut