Pau Bargalló: “És un orgull estar al millor club del món”

Pau Bargalló: “És un orgull estar al millor club del món”

El nou reforç del Barça Lassa ha explicat que el seu objectiu és “adaptar-se molt ràpid, treballar molt i guanyar tots els títols possibles”

Pau Bargalló, nova incorporació del Barça Lassa d’hoquei, s’ha presentat aquest dimarts al matí al Palau Blaugrana. El jugador català, de 22 anys, arriba procedent del Liceo gallec, on ha jugat les dues darreres temporades.

Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, i Toni Miró, mànager esportiu de la secció, han acompanyat el nou fitxatge en la seva presentació oficial. Ricard Muñoz, entrenador del Barça Lassa, i Aitor Egurrola, capità de l’equip, també han assistit a l’acte. Davant dels mitjans, Bargalló ha explicat que “és un orgull estar al millor club del món”, i que intentarà “donar moltes alegries amb orgull i esforç”.

El nou jugador blaugrana s’ha mostrat conscient de l’exigència i de la possibilitat d’aconseguir títols que representa jugar al Barça Lassa, i ha explicat en relació amb això que “no hi ha millor lloc per fer-ho”. Bargalló ha confessat que el seu germà l’ha ajudat a prendre la decisió d’arribar al Palau Blaugrana i que, quant a nivell de joc, se sent còmode en totes les posicions sobre la pista. A més, ha expressat que el seu objectiu és “guanyar els màxims títols possibles”, i ha reconegut que li faria una il·lusió especial aixecar la Copa d’Europa.

Aposta per la base i plantilla tancada

Per la seva part, Toni Miró, mànager esportiu de la secció, ha explicat que Bargalló “té la confiança del Ricard”, i que esperen que “pugui estar molts anys al Barça Lassa”. El mànager esportiu ha confirmat que fa dos anys que segueixen el jugador, i que el model de la secció està clar: se seguirà apostant per la base.

Miró ha afirmat: “Tenim tres cedits que esperem que ben aviat puguin estar al primer equip. Volem que els jugadors de la base tinguin un paper important”. “Tenim valentia perquè a mitjà termini tot l’equip vingui de la base”, ha afegit Miró.

Finalment, el mànager esportiu de la secció ha confirmat que la plantilla està tancada i que no es realitzaran més incorporacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut