El Barça Lassa arrenca amb un 'stage' de sis dies a Encamp

El Barça Lassa arrenca amb un 'stage' de sis dies a Encamp

L’equip al complet marxa el proper dissabte 6 d'agost a Andorra i s’hi estarà fins al dijous dia 11 d’agost preparant l’inici de la temporada 2016/17

El FC Barcelona Lassa de futbol sala comença la pretemporada aquest proper divendres, dia 5 d’agost. Els jugadors passaran les revisions mèdiques a partir de les 8.30 h a la Ciutat Esportiva, i posteriorment, cap a les 10.30 h, se celebrarà un Media Day de presentació dels nous reforços per a la temporada 2016/17.

L’equip marxa de stage de pretemporada dissabte, dia 6 d’agost, i fins al dijous 11 d’agost. És l’únic període en tota la pretemporada en què Andreu Plaza podrà reunir tota la plantilla al complet, a causa de la disputa del Mundial de Colòmbia i les concentracions dels jugadors internacionals amb les seves seleccions.

A partir del 12 d’agost continuarà la preparació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors que no jugaran en el Mundial. Durant aquest període l’equip té previst disputar diversos partits a porta tancada a les instal·lacions del Club.

D’altra banda, el conjunt blaugrana ha confirmat la seva participació al torneig del Ripollet, els dies 2 i 3 de setembre, amb el calendari següent:

  • 2 de setembre: FC Barcelona Lassa-Toulon TE
  • 3 de setembre: FC Barcelona Lassa-Guanyador/Perdedor El Pozo Múrcia-Ripollet

A partir del 6 d’octubre ja comença la competició oficial amb la disputa de les semifinals de la Copa Catalunya, que enfrontarà el FC Barcelona Lassa i el Castellar Futbol Sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut