Media day del Barça B a Peralada

Media day del Barça B a Peralada

Els jugadors i l’entrenador del filial han compartit una jornada amb els mitjans informatius durant l’entrenament a les instal·lacions de Peralada

Aquest dimarts el matí, segon dia de l’estada de pretemporada del filial, s’ha viscut una jornada intensa per la majoria dels jugadors del Barça B. Durant la sessió matinal, a les 9.30 hores, els mitjans han pogut seguir de prop les evolucions del nou Barça B de Gerard López a les instal·lacions de Peralada. Al finalitzar l’entrenament, els jugadors Gumbau, Palencia i Marc Cardona, i l’entrenador Gerard López, han atès a la premsa per valorar aquestes primeres setmanes de pretemporada, i també els primers dies d’estada a Peralada.

Declaracions Gerard Gumbau:

“Les sensacions són bones, les estades de pretemporada són per intentar fer més grup, els nous han vingut molt treballadors i molt humils i farem un bon grup. Els que portem més anys aquí intentem ajudar-los perquè s’integrin el màxim possible”.

“Al primer equip estàs envoltat dels millors jugadors del món i l’únic que pots aprendre allà és millorar dia a dia i fixar-te en els millors jugadors per intentar aprendre”.

Declaracions Sergi Palencia:

“M’ha sorprès molt la gent que ha vingut ja que han vingut amb una mentalitat molt positiva i treballadora i ens estan ajudant molt. Venen amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar, només fan que sumar i això és d’agrair”.

“Està clar que m’agradaria ser un dels capitans. Sempre és important per ser el representant dels jugadors però hi ha gent molt important al vestidor com Suárez, Gumbau, Cámara... si em trien els companys serà un orgull”.

Declaracions Marc Cardona:

“Les sensacions són molt bones durant aquestes quatre setmanes. Als partits estem competint molt bé i a nivell personal tinc la sort d’estar endollat de cara al gol, que segueixi així”.

“Hi ha un ambient molt bo al vestidor, i segur que seguirà així durant tota la temporada. Les concentracions ens serveixen per fer dinàmica de grup i durant l’any això ens repercutirà positivament”.

Declaracions Gerard López:

“Està clar que és un handicap que des de la primera setmana una gran part dels jugadors estigui amb el primer equip, però això també els hi donarà fortalesa mental i ritme d’entrenaments, i els farà millorar segur”.

“L’objectiu segueix sent el de formar jugadors, que millorin. Però està clar que si ells millorin, jo milloro i l’equip té una identitat estarem a dalt i lluitant per l’ascens”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut