Xavi Llorens: “Tenim la millor plantilla de sempre”

Xavi Llorens: “Tenim la millor plantilla de sempre”

El tècnic valora el salt qualitatiu del Barça i el contextualitza dins d’un creixement del futbol femení estatal
Des de Prades, on de dilluns a divendres el Barça Femení porta a terme l’estada de pretemporada, el tècnic Xavi Llorens ha concedit una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat per parlar de les expectatives del curs i per valorar les noves incorporacions. El seu missatge és positiu i ambiciós:

Les expectatives

“Volem jugar cada vegada millor el futbol que representa el Barça, volem que cada vegada vingui més gent a veure’ns i guanyar títols. Intentarem lluitar fins al final a la Lliga, però aquest cop emportar-nos-la, arribar a la final de Copa sense l’accident de l’anterior i tenir un bon sorteig a la Champions. I si som capaços d’arribar a quarts de final, perfecte. A Europa és un tema molt complicat i diferent”.

“Sempre tens bones sensacions i les expectatives són molt altes. Crec que tenim la millor plantilla de sempre, però els rivals també”.

La pretemporada a Prades

“Són cinc dies amb dues o tres sessions diàries, en els que només penses en el que has de millorar. Totes les pretemporades al cap i a la fi és físic, però també tens temps de treballar el tema tàctic, el com vols jugar i pots treballar molt millor totes les deficiències”.

“No és el mateix el fet de treballar a Barcelona que fer-ho amb aquest ambient, amb aquest clima i amb aquesta temperatura”.

Els fitxatges

“Andrea Giménez és una jugadora que era nostra i té moltes ganes de créixer. Té tot el futur per endavant i un potencial increïble. Fins ara ho ha fet molt bé, a l’Espanyol i el Sant Gabriel, i l’hem d’aprofitar”.

“Line Røddik té un enorme potencial tan físic com tàctic. El més important és que pot arrossegar a més jugadores a treballar amb l’exigència que ho fa ella. Ara mateix és la que està més en forma i la que més tira del grup. Tenim qualitat i ens falten jugadores d’aquest nivell”.

“Leila Ouahabi és ara mateix la millor lateral esquerra que hi ha a Espanya. Té 23 anys i un gran futur. Sap al que juguem i també físicament ha vingut com un avió”.

“Aitana és una jugadora de la base amb molt potencial, que ve de jugar un campionat d’Europa sub-19 i que té una qualitat i un caràcter importantíssims”.

“Andressa, que està als Jocs Olímpics, és una jugadora boníssima, molt polivalent, que ofensivament ens pot donar moltíssimes coses. Tenia moltes ganes de fitxar per a nosaltres”.

Plantilla tancada?

“Crec que en una setmana o deu dies, si tot va bé, hi haurà una nova incorporació i no tanquem la porta a, si no és al mes d’agost, al gener tenir-ne una altra”.

El creixement en femení

“Aquí i a totes les plantilles, el que es busca cada any és créixer. Totes tenen més nivell que a l’any anterior. Hi ha l’avantatge que cada vegada hi ha més futbolistes que juguen bé, que cada vegada es treballa millor i hi ha més diners. Tot el futbol femení espanyol està creixent”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut