Rómulo Alves signa per quatre temporades amb el Barça Lassa

Rómulo Alves signa per quatre temporades amb el Barça Lassa

El jugador arriba lliure procedent del Dinamo de Moscou i torna a la LNFS, on ja va jugar a les files del Carnicer Torrejón la temporada 2009/10

Rómulo Alves ha signat aquesta tarda com a nou jugador del FC Barcelona Lassa per a les properes quatre temporades.  El jugador arriba lliure procedent del Dinamo de Moscou, on hi ha jugava des del 2010.

Rómulo Alves té 29 anys i és nascut a Fortaleza (Brasil). Juga de tanca i destaca per ser un dels jugadors de futbol sala més complets del món. És un jugador defensiu amb molta arribada. Tot i que és dretà, destaca per tenir un xut potent amb les dues cames.

Rómulo ja va jugar a la LNFS durant la temporada 2009/10 a les files del Carnicer Torrejón. Gràcies a la seva aportació durant la segona volta del campionat, 13 gols en 16 partits disputats, l’equip madrileny es va classificar per als playoff.

Aquesta darrera temporada Rómulo ha estat proclamat millor jugador de la lliga russa amb el Dinamo de Moscou i ha acabat el campionat com a segon màxim golejador del torneig amb 28 gols.

Amb Rómulo, el Barça Lassa ja ha incorporat set jugadors per a la temporada 2016/17: el brasiler Joao Batista; dos cedits que es recuperen, Adolfo i Diego Quintela; dos jugadors que tornen al club, Joselito i Roger Serrano; i el porter Juanjo.

Declaracions de Rómulo Alves:

“Aquí s’ha fet una revolució a nivell de secció en els últims anys i el Barça ha guanyat tots els títols possibles al futbol sala. Ara vull ajudar a fer possible que la secció torni a guanyar títols”.

Declaracions de Josep Ramon Vidal-Abarca:

“Hem fet molts canvis aquesta temporada a la secció de futbol sala. Amb la incorporació de Rómulo i la resta de fitxatges volem tornar a situar la secció en el lloc més alt possible, tant a la lliga espanyola com a Europa. I l’objectiu és compaginar aquests grans fitxatges amb l’aposta pels joves del planter”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut