El Brasil de Neymar Jr i Rafinha empata amb l’Iraq en la segona jornada dels JJOO (0-0)

Neymar Jr va jugar els noranta minuts, mentre que Rafinha va entrar al terreny de joc al minut 55

El Brasil de Neymar Jr i Rafinha Alcántara no ha pogut superar la selecció de l’Iraq en la segona jornada dels Jocs Olímpics (0-0) disputada aquesta matinada. Davant l’afició present a l’estadi Mané Garrincha, el combinat brasiler es va mostrar desencertat davant d’un rival que es va defensar molt bé i que va trobar en el seu porter, Mohammed Hameed, el seu millor jugador.

Neymar Jr, que va disputar tot el partit, i Rafinha, que va entrar al minut 55 substituint Gabriel Jesús, no van poder trobar el camí del gol, tot i que el ‘10’ de la ‘seleçao’ ho va intentar de totes les maneres. El Brasil va gaudir d’ocasions clares de gol, principalment en la primera meitat i en el tram final –l’àrbitre va afegir set minuts per les pèrdues de temps del combinat iraquià–, però la falta d’encert va condemnar uns amfitrions amb poca precisió de cara a porteria.

Tot i els dos empats assolits (Sud-àfrica i l’Iraq), la ‘canarinha’ depèn de si mateixa per avançar a la propera ronda i fins i tot podria ser primera de grup si supera Dinamarca a l’últim partit de la primera fase, que es disputarà el proper dijous 11 a les 3.00 hores (hora de Barcelona).