El Camp Nou completa el canvi de gespa híbrida, que s’estrena al Gamper

El Camp Nou completa el canvi de gespa híbrida, que s’estrena al Gamper

El nou terreny de joc, que ha reforçat la gespa cent per cent natural amb fibres sintètiques, s’estrenarà aquest dimecres en el partit contra la Sampdoria (20.30 h)

El Camp Nou ja ha completat aquest dilluns el procés de substitució de gespa habitual en aquestes dates, que aquest any presenta la particularitat d’haver fet un canvi amb la implantació del model híbrid per reforçar la gespa natural. Aquest procés es va iniciar el 21 de juliol passat i ja s’ha condicionat el camp perquè pugui ser estrenat aquest dimecres en el partit del Trofeu Gamper que el FC Barcelona disputarà contra la Sampdoria.

El model híbrid presenta una sèrie d’avantatges respecte al sistema de gespa totalment natural i, després d’anys estudiant totes les opcions que oferia el mercat quant a sistemes de reforç, el Club es va decantar per aquesta gespa híbrida de l’empresa Desso, proveïdora dels terrenys de joc en clubs de la Premier League i l’NFL. El camp de gespa cent per cent natural, format per pans d’1,20 m d’ample i 3,5 cm de gruix, s’ha reforçat amb la incorporació de fibres sintètiques mitjançant un ‘cosit’ amb una màquina especial.

La gespa híbrida proporciona una tracció i una estabilitat del terreny de joc més uniforme durant tot l’any i, per tant, s’obtenen unes prestacions millors per a la pràctica del futbol. Aquest nou sistema ha estat provat durant més d’un any pel  primer equip en dues parcel·les de la Ciutat Esportiva, i també ha estat implementat en el camp d’entrenament Tito Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut