Navarro fa història amb la seva 5a participació en uns Jocs Olímpics

Navarro fa història amb la seva 5a participació en uns Jocs Olímpics

El blaugrana va debutar l’any 2000 a Sydney, amb 20 anys, i ha disputat els del 2004, 2008, 2012 i aquest 2016 a Rio de Janeiro

Juan Carlos Navarro ha aconseguit una nova fita en la seva trajectòria esportiva. I és que el de Sant Feliu de Llobregat, amb el partit de la selecció espanyola contra Croàcia (70-72), ha entrat en un selecte grup de cinc jugadors de bàsquet que han disputat en 5 ocasions els Jocs Olímpics. El brasiler Oscar Schmidt Becerra (Brasil), Andrew Gaze (Australia), Teo Cruz (Puerto Rico) i la jugadora Teresa Edwards (USA) eren els únics fins ara amb cinc cites olímpiques. Navarro s’hi ha unit aquesta matinada de dilluns.

Navarro, de 36 anys, va debutar a Sydney 2000 amb tan sols 20 anys i no ha fallat a cap cita. Va ser a Atenes 2004, Pequín 2008 i Londres 2012. Tant a la Xina com al Regne Unit va ser un jugador cabdal per disputar la final i guanyar dues medalles de plata. En aquests Jocs, els que fan cinc per a ell, Navarro buscarà la seva tercera medalla olímpica juntament amb el que serà nou company al Barça Lassa, Víctor Claver, i també amb els exblaugranes Pau Gasol, Ricky Rubio i Álex Abrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut