Dika Mem: “Em sento orgullós de formar part d’un club tan gran”

Dika Mem: “Em sento orgullós de formar part d’un club tan gran”

El jugador francès, de 18 anys, s’ha presentat amb voluntat d’aprendre i guanyar-se un lloc a l’equip

Dika Mem ja ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa. L’extrem francès, que arriba procedent del Tremblay, s’ha mostrat “sorprès per la professionalitat del Club” en comparació amb el seu anterior equip, i ha explicat que se sent “orgullós de formar part d’un club tan gran”. El lateral francès, que lluirà el dorsal '24', ha signat per a les properes sis temporades, d’acord amb les paraules del directiu responsable de la secció, Joan Bladé.

Mem s’ha mostrat encantat d’arribar a Barcelona i ha explicat que ve a “aprendre dels millors, que estan al Barça Lassa”. El francès ha assegurat que vol “aprofitar l’oportunitat”, i que espera “rejovenir l’equip i aportar frescor”. Tot i això, el lateral francès s’ha mostrat conscient de la responsabilitat que implica jugar al Barça Lassa, i ha reiterat que el seu paper és el de “créixer”.

El francès ha confirmat que Sorhaindo li ha donat la benvinguda i que ha pogut parlar també amb Lazarov –l’altre extrem dret de la plantilla–, de qui ha dit que espera “aprendre’n moltíssim”. Preguntat pel seu primer entrenament com a blaugrana, el jove jugador ha confessat que Pascual ja li havia donat un parell d’instruccions tàctiques, i ha assegurat que l’entrenador és “una persona que ho viu de prop i que és molt precís”.

L’extrem francès ha estat definit pel mànager esportiu David Barrufet com un jugador “amb present i gran futur, fort i amb un gran un contra un”. A la vegada, però, l’exjugador ha demanat “temps” per a la nova incorporació, tot i que s'ha mostrat convençut que “aquesta temporada ja ens ajudarà”. Per Barrufet, el fitxatge de Mem segueix la línia de “rejovenir l’equip”, i ha assegurat que “la signatura del Dika era el moviment perfecte” en aquest sentit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut