Aleix Santacana s’estrena com a ‘speaker’ a la tornada de la Supercopa d’Espanya

Aleix Santacana s’estrena com a ‘speaker’ a la tornada de la Supercopa d’Espanya

Carles Vich, fill de l’enyorat Manel Vich, va ser la veu del Camp Nou durant la 51a edició del Trofeu Joan Gamper

Aleix Santacana recordarà sempre la tornada de la Supercopa d’Espanya viscuda aquest dimecres al Camp Nou. El professional adscrit al Departament de Comunicació del Club s’ha estrenat durant el Barça-Sevilla com a nou ‘speaker’ de l’Estadi, després que Carles Vich, fill de l’enyorat Manel Vich, fos la veu del Camp Nou durant la 51a edició del Trofeu Joan Gamper.

Qui havia estat el responsable de premsa del primer equip de bàsquet les darreres temporades ha respectat i repetit la litúrgia de Manel Vich, amb el característic “Bona nit, i benvinguts a l’Estadi” amb què ha rebut l’afició blaugrana assistent al Camp Nou.

Cal recordar que l’Aleix Santacana havia treballat també a Barça TV i té una llarga experiència en la transmissió de partits i en l’elaboració de falques publicitàries. A més, havia estat l’‘speaker’ del Palau Blaugrana durant cinc anys i ja va substituir Manel Vich en un partit del Camp Nou l’any 2008 que coincidia amb el casament del seu fill, Carles Vich, que exercirà de veu del Camp Nou novament a la Diada del Soci Solidari. En la resta de partits, les funcions de ‘speaker’ del Camp Nou seran assumides per Aleix Santacana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut