Robert Fernández: “Tenim un principi d’acord amb el Manchester City per Bravo”

Robert Fernández: “Tenim un principi d’acord amb el Manchester City per Bravo”

El secretari tècnic assegura que esperen “esdeveniments durant aquesta setmana”, i avança: “Hem de fitxar un porter.”

El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha anunciat un principi d’acord amb el Manchester City pel traspàs de Claudio Bravo. “Esperem esdeveniments durant aquesta setmana”, ha afirmat Robert, que ha reconegut el “rendiment extraordinari” del porter xilè durant els seus dos anys al Camp Nou.

Ha explicat així l’adéu de Bravo: “Nosaltres feia força temps que miràvem d’allargar el contracte de Bravo, però ell ens va portar una oferta i ens va dir que s'ho volia pensar bé”.

D’aquesta manera, Robert Fernández ha assegurat que el FC Barcelona haurà d’incorporar un porter per suplir l’absència del fins ara ‘13’ culer. “L’alternativa la tindrem quan la tinguem. El més important és tenir un porter quan ell marxi”, ha conclòs.

75 partits com a culer

Claudio Bravo ha disputat un total de 75 partits com a jugador del FC Barcelona. En aquest temps, ha encaixat 43 gols i ha aixecat fins a vuit títols: dues Lligues, dues Copes del Rei, una Lliga de Campions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i una Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut