Juan Antonio San Epifanio, Epi, al Hall of Fame de la FIBA

Juan Antonio San Epifanio, Epi, al Hall of Fame de la FIBA

‘Super’ Epi, jugador del FC Barcelona del 1979 al 1995, ha estat acompanyat en tot moment per Joan Bladé, directiu responsable de la secció

Juan Antonio San Epifanio, ‘Epi’, ha estat inclòs aquest dissabte en el Hall of Fame de la FIBA per la seva contribució al bàsquet. La cerimònia, que s’ha dut a terme a la localitat suïssa de Mies, ha reconegut la llarga i guanyadora trajectòria de ‘Súper’ Epi, que va guanyar un total de set Lligues, deu Copes del Rei i dues Recopes, entre d’altres, amb el FC Barcelona. Amb la selecció espanyola, amb la qual va disputar 239 partits, va aconseguir una medalla de plata als Jocs Olímpics del 1984, una altra de plata a l’Eurobasket del 1983 i un bronze a la mateixa competició l’any 1991.

A banda d’Epi, un total de quatre exjugadors com Hakeem Olajuwon (Nigèria), Panagiotis Fasoulas (Grècia), Manuel Raga (Mèxic) i la jugadora australiana Michele Timms han estat també inclosos en un Hall of Fame que també ha inclòs David Stern (excomissionat de la NBA).

Cal destacar que Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, ha estat el representant del FC Barcelona a la cerimònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut