Els partits de la pretemporada del Barça Lassa, al detall

Els partits de la pretemporada del Barça Lassa, al detall

Els homes de Georgios Bartzokas jugaran un total de sis amistosos abans de disputar la Supercopa Endesa i la Lliga Catalana

Aquest divendres, 2 de setembre, a les 20 h, el Barça Lassa 2016/17 disputarà el seu primer amistós a Sant Julià de Vilatorta. El rival serà el Reial Betis Plus Energia -antic Baloncesto Sevilla- en el primer matx del Circuito Movistar, en el qual participaran sis equips de la Lliga Endesa. El diumenge 4, a les 18 hores, el rival serà el MoraBanc Andorra, també a la localitat osonenca.

Aquests no seran els únics partits de la pretemporada, ja que el dijous 8 disputaran un partit d’entrenament contra l’UCAM Múrcia, al Palau Blaugrana, a porta tancada. L’11 de setembre, a les 12.45 hores, l’equip viatjarà fins a Montsó (Osca) per jugar contra el Zenit de St Petersburg, equip que disputa l’Eurocup, en un matx previ a la festa major de la localitat.

El cinquè i el sisè partit de la pretemporada es jugaran a Atenes. I és que el Barça Lassa participarà en el torneig d’homenatge a Dimitris Diamantidis, que ha penjat les botes, i jugarà contra el CSKA de Moscou (16/9, 17.30 h) i contra el Maccabi de Tel Aviv (17/9, 17.30 h). Aquestes seran les sis proves dels de Bartzokas abans de disputar la Supercopa Endesa el 23 i el 24 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut