El Barça Lassa ja treballa a Encamp

El Barça Lassa ja treballa a Encamp

Primer dia de l’estada de l’handbol blaugrana al Comú d’Encamp

Com és tradicional, el Barça d’handbol realitza part del treball de la pretemporada a les instal·lacions del Comú d’Encamp (Andorra). De dilluns i fins dijous Pascual i els seus homes preparen la part final de la pretemporada, abans d’afrontar, dissabte a les 20.30 h, la final de la Supercopa Asobal a Pamplona davant l’Helvetia Anaitasuna.

Un dia llarg

Els blaugranes ja han realitzat la primera de les sis sessions d’entrenament que desenvoluparan a Encamp. Per espai de dues hores Xavi Pascual ha incidit en diversos aspectes tàctics i per primera vegada ha pogut tenir els 17 jugadors que formaran la plantilla del Barça Lassa 2016/17. A aquests 17 homes els acompanyen Gómez, Amigó i Forns, del segon equip.

Però, abans d’arribar a Encamp, els blaugranes obrien el dia al Palau Blaugrana amb tests físics, proves mèdiques i la presentació de Timothey N’Guessan com a nou jugador del Barça d’handbol.

Un cop finalitzades les activitats al Palau Blaugrana, l’equip s’ha dirigit en autocar a Encamp, on ha arribat a l’hora de dinar. Un breu descans i el primer entrenament han format l’agenda blaugrana per a aquesta primera jornada a terres andorranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut