El gest de l’Infantil B

El gest de l’Infantil B

El conjunt entrenat per Sergi Milà va realitzar una demostració d’esportivitat a la final del World Challenge Cup de Japó

L’Infantil B del futbol formatiu blaugrana, a més d’endur-se la prestigiosa World Challenge Cup al Japó, va donar una lliçó de saber guanyar. A la final del torneig, en la qual els nois de Sergi Milà es van imposar per 1-0 a l’Omiya Ardija Junior japonès, els jugadors barcelonistes van consolar un per un els jugadors locals. El gest d’esportivitat blaugrana, que ha donat la volta al món, és un exemple dels valors de la Masia, que es transmeten generació rere generació.

És un gest que va sortir d’ells i que els honra. Crec que hauria de servir d’exemple i que un detall tan esportiu com aquest hauria de ser més habitual al món del futbol”, explica Sergi Milà, entrenador de l’Infantil B, que porta unes setmanes treballant amb aquest grup de jugadors que ja va protagonitzar el mateix gest, quan eren alevins, la temporada passada en guanyar per 2-0 al Reial Madrid a la final del MIC. “Aquesta es una generació que porta molts anys junta i que té l’esportivitat com un dels seus grans valors. Es cert que han guanyat molts tornejos per la seva qualitat però sempre ho fan amb el respecte i el ‘fair play’ que els hi hem inculcat tots els entrenadors del futbol formatiu blaugrana”, afegeix Sergi Milà orgullós del comportament dels seus jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut