XI Torneig de Futbol 7 de Penyes

XI Torneig de Futbol 7 de Penyes

Ja estan obertes les inscripcions per al torneig de futbol formatiu del moviment

Els equips de futbol formatiu de les penyes tenen com a cita de clausura de la temporada, el Torneig de Futbol 7 de Penyes, que enguany arriba a la seva onzena edició. La cita tindrà lloc els dies 8 i 9 d’agost als camps annexes al Miniestadi.

Inscripcions dels equips

Com en edicions anteriors, les inscripcions dels equips se centralitzaran a través dels presidents de cadascuna de les federacions. Està previst que cada zona pugui inscriure un equip per categoria, excepte la zona 30 i les zones 1 i 2, per les seves respectives particularitats. Al final de la noticia trobareu el document d'inscripció que, un cop emplenat, el podeu enviar al vostre president, que l’enviarà al Departament de Penyes amb data límit de de 25 de juliol.

El Club confirmarà la inscripció al torneig i us indicarà també la data límit per presentar els documents acreditatius de tots els jugadors (carnet de penyista, DNI, fitxa federativa, etc.), que poden ser un màxim de tretze, més tres responsables d’equip.

Els equips hauran de portar el nom de la penya, i també serà imprescindible que tots els jugadors i l’equip tècnic siguin penyistes i que disposin del carnet de penyista, o bé que constin al cens de la penya. Les categories seran aleví i benjamí, tenint en compte les edats de la temporada 2015-16 (benjamí, nascuts entre l’1 de gener del 2006 i el 31 de desembre del 2007, aleví nascuts entre l’1 de gener del 2004 i el 31 de desembre del 2005).

Invitacions per al Gamper i el Museu

Cada equip participant serà obsequiat, entre altres coses, amb invitacions per al Trofeu Joan Gamper, el Tour Museu, així com també el dinar dels dos dies. A més, també podreu gaudir dels avantatges oferts durant aquests dies a tots els titulars del carnet del penyista. Així, podreu gaudir de totes les activitats que el Club us pot oferir durant aquestes dates tan assenyalades per al barcelonisme.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut