El Congrés Mundial de Penyes, colofó final

El Congrés Mundial de Penyes, colofó final

La Jornada Institucional del Congrés, el Dinar de Gala i el Penyes Futbol Games tancaran tres dies d’activitats penyístiques

El Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona marcarà el final de tres dies frenètics d’actes i activitats penyístiques. Aquest XXXVII Congrés tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya i s’iniciarà a les 10 hores amb la tradicional jornada institucional.

Els presidents de les Federacions de Penyes assistiran a un esdeveniment en que també hi participaran la Junta Directiva i el president Josep Maria Bartomeu. A més, es presentaran al col·lectiu penyístic les noves incorporacions de la temporada.

1400 penyistes representaran a 700 penyes que participaran en el Congrés de la consolidació, en el que serà el segon des de la creació de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

Dinar de Gala i Penyes Futbol Games

Com cada any, es realitzarà un Dinar de Gala al mateix Palau de Congressos que comptarà amb actuacions memorables que es complementaran amb un gran ambient de germanor barcelonista.  

Al mateix moment, a l’Auditori 1899 els més joves podran gaudir del Torneig Penyes Futbol Games, un campionat de videojocs que farà escalfar motors de cara al partit amb motiu del Trofeu Joan Gamper davant la Sampdoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut