El camí de tornada de Denis Suárez al FC Barcelona

El camí de tornada de Denis Suárez al FC Barcelona

El migcampista torna al club blaugrana després d’agafar experiència a Primera Divisió amb el Sevilla i el Vila-real

Del Miniestadi al Camp Nou, passant per Sevilla i Vila-real. Aquest ha estat el camí que ha realitzat Denis Suárez per tornar al FC Barcelona dues temporades després d’haver militat al Barça B. En el seu viatge fora del club blaugrana, el migcampista gallec ha agafat experiència a Primera Divisió i ha afegit al seu palmarès el títol de l’Europa League guanyada amb el Sevilla la temporada 2014/15.

Denis Suárez va arribar cedit al club andalús, on va jugar un total de 46 partits sumant totes les competicions: 31 de Lliga, 9 d’Europa League, 5 de Copa i 1 de Supercopa d’Europa. D’aquests 46 duels, 25 els va disputar com a titular. A més, va enregistrar 6 gols i 5 assistències.

Per si no fos prou, la nova incorporació culer va tenir més protagonisme l’any següent al Vila-real, on va arribar després d’un acord de traspàs entre el Barça i el club groguet. En total, Denis Suárez va jugar 48 partits vestit de groc, 36 com a titular, entre la Lliga (33 partits i 25 titularitats), la Copa (2 partits sortint des de la banqueta) i l’Europa League (13 partits, 11 amb l’equip inicial). Sumant tots els minuts, el nou migcampista blaugrana va fer 5 gols i 11 assistències amb el Vila-real.

Denis Suárez tornarà a posar-se la samarreta del Barça la pròxima temporada, com ja ho va fer el curs 2013/14. Aquest cop, però, militarà al primer equip. Després de passar pel Manchester City, el migcampista va jugar un total de 36 partits amb el Barça B, a Segona A, on va ajudar l’equip amb 7 gols i 11 assistències.

El bon paper demostrat amb el Barça B i la capacitat per ser jugador de Primera Divisió amb el Sevilla i el Vila-real li han permès tornar a Can Barça, després que el Club hagi fet efectiva l’opció de recompra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut