El Camp Nou, fotografiat pel moviment WalkandGram

El Camp Nou, fotografiat pel moviment WalkandGram

L’Estadi va rebre la visita de deu destacats usuaris de la xarxa social Instagram que van gaudir del Camp Nou Experience

Deu ‘influencers’ van gaudir de l’experiència de visitar i fotografiar el Camp Nou el 2 de juliol passat, un acte enmarcat dins de la iniciativa WalkandGram. WalkandGram és un esdeveniment que es va celebrar dissabte passat i que va reunir a Barcelona destacats usuaris o seguidors que van intercanviar impressions i punts de vista sobre la xarxa social Instagram. L’activitat donava a escollir dotze rutes turístiques diferents per la ciutat de Barcelona, i van ser deu els ‘instagrammers’ que van escollir viure el Camp Nou Experience.

Els afortunats van gaudir d’una visita amb guia privat al Camp Nou, i van realitzar el tour habitual del Camp Nou Experience. Els visitants van gaudir d’accés al Museu, on van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb les Lligues de Campions guanyades per l’equip, a més d’immortalitzar les Pilotes d’Or aconseguides per Leo Messi. El grup també va visitar i retratar la sala de premsa i la zona mixta, i van gaudir d’accés exclusiu al terreny de joc, un espai privilegiat. En la mateixa línia, els ‘influencers’ també van poder gaudir, en exclusiva, del nou espai de restauració amb vistes a l’Estadi, The Balcony, on van prendre una tapa i un refrigeri.

Els ‘instagrammers’ van quedar encantats amb l’experiència de poder fotografiar les entranyes del Camp Nou, una de les dotze rutes que ofereix la iniciativa WalkandGram, un esdeveniment que permet descobrir Barcelona des d’un altre punt de vista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut