Acord per a la incorporació de Pau Bargalló fins al 2019

Acord per a la incorporació de Pau Bargalló fins al 2019

El jove jugador de Sant Sadurní, de 22 anys, arriba al club blaugrana lliure de contracte procedent del Liceo de la Corunya. El jugador serà presentat abans de l'inici de la pretemporada del primer equip (8 d'agost)

El FC Barcelona Lassa i Pau Bargalló han arribat a un acord perquè el davanter català, de 22 anys, s’incorpori a la disciplina blaugrana les tres pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2019. Bargalló, que prové del Hockey Club Liceo, ha marcat un total de 29 gols a l’OK Lliga aquesta temporada, així com 7 gols a Europa.

Pau Bargalló Poch va néixer l’11 de gener del 1994 i s’ha format com a jugador al CE Noia Freixenet, equip amb el qual va ser campió de la Copa CERS el curs 2013/14. A les categories inferiors de l’equip de Sant Sadurní el nou jugador blaugrana va proclamar-se campió de Catalunya i d’Espanya a les files del Noia, sent el jugador referència. L’estiu del 2014 va signar per dues temporades amb el Hockey Club Liceo, on ha compartit equip amb el seu germà Jordi Bargalló i on ha seguit progressant com a jugador.

El més petit de la nissaga Bargalló arriba al FC Barcelona Lassa amb 22 anys i un futur esplendorós per davant. Actualment el jugador es troba concentrat amb la selecció espanyola per la disputa de l’Europeu d’hoquei patins (11-16 de juliol) i serà presentat abans de l’inici de la pretemporada del primer equip (8 agost).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut