La segona equipació del FC Barcelona de la temporada 2016/17 serà de color púrpura

La segona equipació del FC Barcelona de la temporada 2016/17 serà de color púrpura

La samarreta, que combina els colors vermells i blau, ja està a disposició dels aficionats als punts de venda oficials

Per primera vegada a la història, els famosos colors vermell i blau de la primera equipació del FC Barcelona s’han combinat per crear una nova, exclusiva i llampant segona equipació de color púrpura per a la temporada 2016/17. La samarreta ja està disponible a Nike.com/fcb i a les botigues i distribuïdors oficials. Compra aquí la nova equipació.

El FC Barcelona continua així amb la seva tradicional segona equipació de colors intensos que impacten i emocionen, que a més reafirmen els seus colors clàssics del primer equipament i són combinats d’una manera mai vista fins ara. La nova samarreta de la segona equipació amb tecnologia AeroSwift és d’un impactant color púrpura fosc amb detalls d’un intens color rosa i presenta un modern coll en punta amb una banda rosa a la part posterior.

“La fusió dels tradicionals colors vermell i blau fa que aquesta samarreta sigui impactant i estigui alhora molt lligada amb la nostra història. A més, gràcies a la tecnologia que incorpora, podem sentir-nos molt més àgils i lleugers en el nostre joc”, explica el capità Andrés Iniesta.

Al pit hi podem veure un exclusiu estampat, teixit de formes angulars i geomètriques, que ressalta aquesta zona del cos i ofereix als jugadors més protecció i els atorga un aspecte més imponent. Les formes més petites de la part inferior de l’estampat presenten una estructura de malla que ofereix més ventilació als laterals.

Més detalls de la nova equipació

A les mànigues i a la part superior de l’esquena s’hi ha afegit el color negre per aconseguir un color púrpura més fosc i ressaltar la potència de les espatlles. Al revers del rivet del coll s’hi mostra la paraula ‘Barça’ teixida a la samarreta, mentre que a la part interior dels punys hi podem veure les evocadores paraules ‘Un Crit’ a la dreta i ‘Valent’ a l’esquerra. A la part posterior del coll hi veiem, teixida, una petita senyera.

La tipografia exclusiva per a les lletres i els números dels jugadors de la nova segona equipació del FC Barcelona és d’un intens color rosa i està inspirada en les cantonades i els angles de les xemeneies i els sentinelles d'un dels edificis més coneguts de la ciutat, la Pedrera, d'Antoni Gaudí.  

A banda i banda de la samarreta hi podem veure una franja de color rosa intens que va des del puny fins a la vora i s’expandeix lleugerament quan el jugador comença a moure’s, la qual cosa permet una ventilació més gran i deixa entreveure uns centelleigs en púrpura. 

Els pantalons curts del segon equipament són de color púrpura amb franges de color rosa intens als laterals, que s’uneixen a les de la samarreta i tenen la mateixa funció. 

Les noves mitges del segon equipament són de color rosa intens amb línies porpres a la part posterior del panxell. Aquest intens color llis de les mitges contrasta vivament amb la samarreta i els pantalons curts. Destaca la part més dinàmica del cos del futbolista, les extremitats inferiors, i atorga a l’equipament un colorit detall final i una sensació general de velocitat i moviment.

Aquest nou equipament amb tecnologia AeroSwift és un orgullós símbol del Club, però també s’ha dissenyat per millorar la velocitat i permetre que els jugadors rendeixin sempre al màxim, ja que incorpora les últimes innovacions tecnològiques de Nike pel que fa a prestacions, fabricació del teixit i control de la humitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut