El Barça estrena una de les màquines de ressonància nuclear més potents del mercat

El Barça estrena una de les màquines de ressonància nuclear més potents del mercat

L’aparell d’última generació l’ha proporcionat Toshiba Medical Systems i estarà disponible per a tots els assegurats d’Assistència Sanitària

El Centre Mèdic del FC Barcelona, fruit de l'acord amb Toshiba Medical Systems Europe, compta amb la tecnologia més avançada en el camp del diagnòstic esportiu. En aquest sentit, demà divendres es posarà en funcionament la nova màquina de ressonància nuclear magnètica de 3Tesla, la més potent que té la firma japonesa, la qual és una de les més importants i potents del mercat. Aquest aparell ajudarà a diagnosticar lesions musculoesquelètiques dels nostres esportistes encara amb més precisió i celeritat, ja que la màquina estarà disponible 24 hores al dia i els 365 dies de l'any.

La màquina, instal·lada per Toshiba Medical Systems, l'ha de fer funcionar el personal d'Assistència Sanitària. Aquesta relació entre el FC Barcelona, Toshiba Medical Systems i Assistència Sanitària, tots dos patrocinadors oficials del Club, contribueix a millorar la prevenció de lesions, el diagnòstic i la rehabilitació dels jugadors de les diferents seccions professionals i amateurs. Des de l'inici de l'acord amb Toshiba Medical Systems, la marca japonesa ja ha proveït de 13 sistemes d'ecografia al Centre Mèdic del Club.

També cal destacar que els assegurats d'Assistència Sanitària podran ser usuaris d'aquesta nova màquina de ressonància nuclear magnètica, ubicada al Centre Mèdic del Club de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut