Doble sessió d'entrenament per iniciar la preparació de la temporada 2016/17

Doble sessió d'entrenament per iniciar la preparació de la temporada 2016/17

El Barça s'ha exercitat amb els jugadors disponibles del primer equip i fins a un total de 14 del filial, mentre que Tello i Montoya han estat les novetats de la sessió de la tarda

Ja hi tornen a ser. Els homes de Luis Enrique han recuperat l’activitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper una doble sessió d'entrenament després de les vacances. L’objectiu és començar a preparar una temporada 2016/17 en què es desitja que el treball generi molts èxits.

Luis Enrique ha començat el seu tercer repte al capdavant del primer equip amb els jugadors disponibles del primer equip, que aquest dimarts ja van realitzar les proves mèdiques.

En la sessió del matí, a més dels jugadors del primer equip, també s’han exercitat tretze futbolistes del Barça B: José Suárez, Marlon, Martínez, Borja López, Nili, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Perea, Alfaro, Abeledo, Cámara i Cardona.

Unes hores més tard, l'equip ha tornat a la gespa de la Ciutat Esportiva per completar la segona sessió del dia. Amb les novetats de Cristian Tello i Martín Montoya, que s'han incorporat al grup, Luis Enrique ha dirigit un entrenament en què han tornat a participar diversos jugadors del filial: José Suárez, Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Perea, Abeledo, Cardona i Kaptoum.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut