Víctor Claver: “Jugar al Barça és una exigència molt alta”

Víctor Claver: “Jugar al Barça és una exigència molt alta”

L’aler, que va passar la revisió mèdica aquest dimecres, va explicar que “està molt content que Barcelona sigui el seu nou destí”

El primer fitxatge de l’era Bartzokas, Víctor Claver, ja ha passat la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’aler, que canvia Rússia per tornar a la Lliga ACB, és conscient de la dificultat del repte. “Jugar per al Barça Lassa és una exigència molt alta. Això em motiva i em genera il·lusió”, va explicar Claver. “Per això sóc aquí, per seguir creixent i ajudar en tot el que pugui”, va afegir.

En declaracions a Barça TV, Claver es va mostrar molt content per aterrar a Barcelona i solucionar el seu futur abans dels Jocs de Rio de Janeiro, una competició que està preparant amb la selecció espanyola. “Ja feia temps que estava pensant quina seria la propera parada a la meva carrera i estic content que sigui a Barcelona”, va explicar.

Retrobament amb Bartzokas

A Barcelona, l’aler valencià es retrobarà amb el seu entrenador al Lokomotiv Kuban. “Conec l’entrenador. L’any passat vam superar les expectatives. Confio que a Barcelona sigui semblant i, tot i els canvis que s’estan produint, tenir molts èxits”, va explicar Claver. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut