Satoransky, agraït del seu pas pel FC Barcelona:

Satoransky, agraït del seu pas pel FC Barcelona: "Em van fer sentir un privilegiat"

El base txec, que jugarà als Washington Wizards, explica la seva marxa del Barça i deixa la porta oberta al retorn: "Sé que em queda alguna cosa pendent amb vosaltres, culers!"

Després de fer-se oficial el seu fitxatge pels Washington Wizards de l’NBA, Tomas Satoransky ha publicat una carta a les xarxes socials per expressar la seva emoció i al mateix temps agrair al FC Barcelona la seva etapa de blaugrana. A continuació, reproduïm de manera íntegra les seves paraules:

"Hola a tots. Avui s'ha fet oficial el meu fitxatge pels Washington Wizards. Em sento realment feliç i molt emocionat davant aquest nou repte que es planteja en la meva carrera esportiva.

Fa molts anys que sóc lluny del meu país i la veritat és que he crescut com a persona i com a jugador a Espanya. Dec molt a la gent que va apostar per mi, primer a Sevilla i després, al Barça, on he passat les meves dues últimes temporades.

Des d'aquí vull donar les gràcies a tots aquells que m'heu ajudat a créixer i a ser qui sóc. Gràcies a tots els directius, entrenadors i companys que he tingut en aquests anys a la Lliga ACB i als empleats dels Clubs on he estat.

Òbviament vull tenir unes paraules per al meu últim club, el FC Barcelona. Gràcies a ells he tingut l'oportunitat de jugar al nivell més alt i de lluitar per títols! Gràcies al Barça i a tota la seva gent, especialment als grups d'animació del Palau i especialment a Els Dracs, un grup únic que em van fer sentir sempre un privilegiat per vestir aquesta samarreta!

Vull provar aquesta experiència de l'NBA, vull fer realitat els meus somnis, però també sé que em queda alguna cosa pendent amb vosaltres, culers! Algun dia vull aixecar algun títol amb vosaltres!

Gràcies de tot cor a tothom!!!

Ens veurem aviat!

Tomas Satoransky"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut