Luis Suárez: “André Gomes ens ajudarà molt”

Luis Suárez: “André Gomes ens ajudarà molt”

El ‘9’ elogia el jugador portuguès, flamant incorporació del FC Barcelona: “Té capacitat física i una gran habilitat amb les dues cames”

Luis Suárez ha valorat molt positivament el quart reforç del Barça 2016/17, el portuguès André Gomes. “No és per afalagar-lo però és un dels jugadors que més desequilibrava al València per la seva capacitat física i per la seva habilitat amb les dues cames. És un fitxatge que es valorarà molt, aportarà i ajudarà molt a l’equip. Estem contents de tenir un jugador així amb nosaltres”, ha declarat el davanter uruguaià, un dels nou futbolistes del primer equip que ja ha iniciat la pretemporada sota les ordres de Luis Enrique.

Sobre les ambicions d’aquest nou Barça que arrenca, el ‘9’ ha estat clar: “Tenim l’obligació de guanyar sempre. Preparem l’any per acomplir els objectius, que són guanyar tots els títols possibles per seguir fent història”. Pel que fa al seu rendiment personal, l’uruguaià s’ha mostrat afamat: “L’any passat vaig tenir números molt bons, també em van sorprendre a mi. Un sempre intenta superar-se, sé que és difícil però sóc al millor equip del món i aquí tot és possible”.

Ha valorat així la seva situació contractual: “Jo encara tinc contracte. Pel que s’ha dit s’estaria parlant de la renovació, jo no sé res, però tampoc em preocupa. Sé que el Club valorarà el rendiment que estic tenint, ara hi ha coses més importants”.

S’ha referit al davanter que, segons el secretari tècnic Robert Fernández, encara ha d’arribar a l’equip durant l’estiu. Suposarà més competència per al ‘9’. “Al Barça sempre es fitxen jugadors. L’entrenador sap que en moltes situacions pot faltar algun jugador. No hi ha cap problema si l’entrenador ens fa rotar”, ha reconegut. Un dels noms pel qual li han preguntat és Luciano Vietto: “És un grandíssim jugador. Ja m’agradava al Vila-real, allà era el més desequilibrant, però enguany no ha tingut molts minuts a l’Atlètic”.

Luis Suárez també ha repassat l’actualitat d’alguns dels seus companys. Per començar, Leo Messi, a qui creu que “cal recolzar” després de la dolorosa derrota que va patir a la final de la Copa Amèrica. “Com a company i admirador del futbol m’agradaria seguir-lo veient amb l’Argentina. L’amor que té per Argentina és indiscutible però també cal entendre’l a ell després de perdre la final. Crec que recapacitarà”, ha afirmat.

De Javier Mascherano ha assegurat que seria una gran notícia la seva renovació. “Tothom sap de la personalitat i el caràcter de Mascherano. Com d’important és al vestidor. Estem desitjant que tant ell com altres jugadors renovin i segueixin al Club”. D’altra banda, ha lamentat l’adéu de Dani Alves, un jugador que aportava tant dins com fora del terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut