Andrés Iniesta: “Els reforços són molt positius”

Andrés Iniesta: “Els reforços són molt positius”

El capità blaugrana assenyala que els quatre fitxatges d’aquest estiu “aportaran molt” a l’equip perquè “són gent jove i amb molt marge per aprendre”

Està de vacances al seu poble natal, a Fuentealbilla, però Andrés Iniesta segueix pendent de l’actualitat futbolística i dels moviments que s’estan produint al primer equip blaugrana. “Els reforços són molt positius perquè ens aportaran molt”, reconeix, tot argumentant que Denis Suárez, Umtiti i Digne i André Gomes “són joves, amb molt marge per aprendre i amb qualitats molt bones”.

Iniesta, en una entrevista a Barça TV, considera que la temporada anterior va ser “magnífica” i que ha de motivar l’equip “per seguir en la mateixa línia”. Abans d’iniciar un nou curs al primer equip, el capità blaugrana fa memòria i destaca: “Ha passat molt temps i s’han viscut situacions molt positives i molt difícils de pensar que arribarien. Mirant enrere només puc sentir molt d'orgull i felicitat d’haver viscut tot això; espero que el futur més immediat segueixi aportant coses”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut