Denis Suárez i nou jugadors del filial debuten amb el primer equip

Els nouvinguts i els reforços del planter debuten amb l’equip de Luis Enrique al primer partit de la pretemporada

La que ha estat la primera incorporació per a la temporada 2016/17, Denis Suárez, ha debutat com a titular contra el Celtic de Glasgow a Dublín en el primer partit de la pretemporada dels de Luis Enrique. L’ha acompanyat com a debutant a l’onze el central del Barça B José Antonio Martínez.

Denis Suárez s’ha estrenat amb el primer equip del Barça deixant molt bones sensacions. Ho ha fet d’interior dret amb el dorsal ‘6’ a l’esquena acompanyat al mig del camp per Sergi Roberto i Arda Turan, amb els quals s’ha combinat per moure l’equip. A la segona part, Denis Suárez ha jugat més avançat i ha tingut la possibilitat d’estrenar-se com a golejador del primer equip al minut 57 després que el porter del Celtic, Gordon, rebutgés un fort xut seu. Denis Suárez ha registrat un 84% de les passades que ha intentat (39 de 46) i ha estat substituït al minut 61 per Jesús Alfaro.

A banda de José Antonio Martínez, l’altre titular que debutava i que ha estat desafortunat en l’acció de l’1-1, s’han estrenat fins a vuit jugadors més del planter. Són Marlon, Rafa Mujica, Àlex Carbonell, Jesús Alfaro, Carles Aleñà (tots han entrat al minut 61), Borja, Nili i el porter José Aurelio Suárez (han entrat al 77).

Al final del partit els únics jugadors del primer equip que estaven al terreny de joc eren Samper, que ja havia debutat sota les ordres de Luis Enrique però que avui s’ha estrenat com a futbolista del primer equip, i Aleix Vidal, l’únic jugador que no s’ha perdut cap minut.

Els altres jugadors del Barça B que han participat a l’stage, Juan Cámara i Gerard Gumbau, ja havien debutat amb el primer equip la temporada passada. Cámara, que avui ha jugat de lateral esquerre i ha estat l’MVP del partit, ho va fer a la Lliga de Campions contra el Bayer Leverkusen, i Gumbau havia jugat a la Lliga contra el Llevant.