AEC Manlleu – Barça B: Victòria treballada per avançar a la Copa Catalunya (1-3)

El filial s’ha imposat gràcies als gols de Perea i Cardona, que ha fet un doblet, i es creuarà amb el Cornellà a la següent ronda de la competició

El Barça B segueix endavant a la Copa Catalunya després de superar el Manlleu aquest diumenge en el duel de la primera ronda. En el quart enfrontament de la pretemporada del filial, els nois de Gerard López s’han imposat per 1-3 gràcies als gols de Perea i Cardona, que ha fet un doblet. Després de guanyar l’Escala i contra el Santfeliuenc i caure davant del Llagostera, el filial blaugrana ha tornat al camí del triomf amb un bon partit i eficàcia davant de porteria.

Gerard López ha pogut comptar amb alguns jugadors que van participar aquest dissabte en el partit del primer equip a DublínBorja i Gumbau, tot i que han començat a la banqueta. La resta, per la seva banda, han estat presents a Manlleu per donar suport als seus companys. El filial ha començat el matx dominant, tot i que la intensitat dels locals ha impedit veure ocasions fins ben entrada la primera part. Xemi ha estat el primer a avisar amb dos xuts llunyans sense perill, i el Manlleu ha buscat el gol a pilota aturada. Abans de la mitja hora és quan s’ha inaugurat el marcador. Ho ha fet Perea després d’una gran jugada personal i un xut potent i col·locat.

Control i sentència

La resposta del Manlleu ha estat fulminant. Tres minuts després, ha tornat a igualar el partit amb un gol de Sala, que ha aprofitat una indecisió de la defensa blaugrana. El Barça B, lluny de posar-se nerviós, ha seguit fent el seu partit i ha recuperat l’avantatge ben aviat. Marc Cardona, cinc minuts després, ha tornat a situar els blaugranes per davant. Així s’ha arribat al descans, en què Gumbau ha substituït Xemi.

A la represa el joc ha estat igualat. Gerard López ha anat introduint canvis a l’equip, i ha donat entrada a Quintillà, Borja López i Busquets. El Barça B provava de combinar i arribar per bandes a la porteria rival, però la sentència ha arribat en una acció directa. Una passada llarga de Borja ha arribat a peus de Cardona, que ha repetit com a golejador en controlar i definir a la perfecció. Quedaven minuts per endavant, però el filial blaugrana ha sabut administrar la renda del marcador. Al tram final han entrat Kaptoum i Vilanova, i els culers han certificat l’accés a la següent ronda de la Copa Catalunya, en la qual s’enfrontaran amb el Cornellà.

Kevin Modibo estarà a prova amb el filial

Després del partit a Manlleu, el Barça B es desplaça directament a Peralada, on iniciarà una estada de sis dies, fins al dissabte, que culminarà amb un amistós al Miniestadi contra el Reus. En aquest stage de preparació, el davanter francès Kevin Modibo Tounkara estarà a prova amb el filial blaugrana i treballarà sota les ordres de Gerard López.