Carles Vich i Aleix Santacana, els nous 'speakers' del Camp Nou

Carles Vich i Aleix Santacana, els nous 'speakers' del Camp Nou

El fill de l’enyorat Manel Vich serà la veu de l’Estadi en dos dels partits especials de la temporada, el Trofeu Gamper i la Diada Solidària. Aleix Santacana n’assumirà les funcions de manera permanent

El Camp Nou començarà la temporada 2016/17 enyorant la que ha estat la seva veu al llarg dels darrers 60 anys, l’speaker Manel Vich. En homenatge a la seva excepcional figura i trajectòria, el seu fill Carles Vich exercirà de speaker de l’Estadi en dos dels partits més especials de cada temporada, el Trofeu Joan Gamper i la Diada del Soci Solidari. Carles Vich ja havia fet de speaker en alguna ocasió puntual, en substitució del seu pare.

En la resta de partits, les funcions de speaker del Camp Nou seran assumides per Aleix Santacana, professional adscrit al Departament de Comunicació del Club, que les darreres temporades ha estat responsable de premsa del primer equip de bàsquet. Aleix Santacana havia treballat a Barça TV i té una llarga experiència en la transmissió de partits i en l’elaboració de falques publicitàries. Va ser durant cinc temporades l’speaker del Palau Blaugrana i va fer de speaker del Camp Nou en un partit a l’octubre del 2008, per cobrir l’absència de Manel Vich, davant la coincidència amb el casament del seu fill.

Carles Vich debutarà en el pròxim Gamper, el dia 10 d’agost, i Aleix Santacana, en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya, el dimecres 17 d’agost.

Declaracions de Carles Vich  

“És una sensació emocionant poder estar on ha estat el meu pare tants anys. Em fa molta il·lusió, el gest del Club amb mi ha estat meravellós, com els molts que va tenir amb el meu pare en vida. Estic encantat de la vida”.

“He fet de speaker tres vegades abans durant l’època del Dream Team, coincidint amb l’època en què van operar el meu pare. Va ser una gran responsabilitat i jo aleshores era molt jove. Ara serà una sensació molt maca, també”.
 

Declaracions d’Aleix Santacana

“És un repte que afronto amb la màxima il·lusió i és un honor. Ho he d’agrair a totes les persones del Club que han confiat en mi. El Manel Vich és irrepetible, però hem d’intentar que la seva absència sigui menys absència”.

“Havia fet de speaker una vegada a l’octubre del 2008, precisament perquè es casava el Carles. Era un Barça-At. Madrid en què van quedar 6-1, i la veritat és que ho recordo amb molts nervis”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut