Andrés Iniesta: “La il·lusió és la mateixa o més”

Andrés Iniesta: “La il·lusió és la mateixa o més”

El capità del Barça ha repassat l’inici de la pretemporada amb alguns noms propis, ha valorat els fitxatges i ha destacat les ganes de tot l’equip de seguir guanyant

Ganes i il·lusions renovades. Aquest és l’ànim de l’equip a l’inici de la nova temporada segons el seu capità. Andrés Iniesta ha comparegut en roda de premsa després de l’últim entrenament previ al partit contra el Liverpool que es disputarà aquest dissabte a Wembley. El manxec ha valorat molt positivament els fitxatges d’aquest estiu: “Els jugadors que han arribat són de molt nivell i joves, i estar al Barça els farà créixer encara més”. En aquest sentit, ha afegit: “El que tots desitgem és que el Barça sigui més fort, i per això necessitem gent nova i de qualitat”.

Passen els anys, però Iniesta continua sent un home clau temporada rere temporada. “Les ganes i la il·lusió de seguir aportant coses a l’equip és la mateixa o més”, assegurava en sala de premsa. De cara al nou curs, la competència a l’equip serà forta, i el capità n’és conscient: “En aquest equip sempre hi ha els millors i has de competir per jugar partits. Has d’intentar estar bé, jugar bé i rendir al màxim, igual que tots els anys”.

Iniesta es va incorporar als entrenaments dilluns, juntament amb altres internacionals que van tenir competicions de seleccions a l’inici de l’estiu. A poc a poc s’han anat posant al dia en l’aspecte físic: “Totes les pretemporades t’exigeixen molt; la primera part serveix per posar-se a punt físicament i preparar l’inici de la competició oficial”. A partir d’aquí, no es marca cap objectiu concret: “Els objectius segueixen sent tots; tenim una plantilla per optar a tots els títols”.

La roda de premsa també ha servit per repassar alguns noms propis de l’inici de pretemporada. Iniesta ha elogiat Denis, de qui ha dit que “ha de seguir progressant, i al Barça trobarà un bon escenari per fer-ho”, i de Luis Suárez ha assegurat que “ha estat fonamental aquests anys; tant de bo superi les xifres de l’any passat, però serà difícil”. Sobre Leo Messi, que va avançar el seu retorn de les vacances, el capità blaugrana ha afirmat que “ningú dubta del compromís de Messi al Barça”. “Sempre torna molt bé. És únic i que segueixi igual ens aproparà als èxits”, ha afegit. Sobre la competència a la porteria, Iniesta ha afirmat que "Ter Stegen i Bravo competeixen per un lloc com la resta, no canvia res dels anys anteriors".

Iniesta ha parlat també del partit d’aquest dissabte contra el Liverpool. Serà en un escenari especial, Wembley, on el Barça va guanyar la seva quarta Lliga de Campions l’any 2011. “Sempre és maco visitar estadis com Wembley”, ha dit el manxec.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut