Liverpool - FC Barcelona: Encantats de tornar, Wembley

Liverpool - FC Barcelona: Encantats de tornar, Wembley

(18.15 h, TV3 i La Sexta) L’equip de Luis Enrique afronta el tercer duel amistós de la pretemporada en un escenari amb grans records per al barcelonisme

Messi, Mascherano, Sergio, Piqué i Andrés Iniesta van formar part de l’onze inicial que l’any 2011 va guanyar la quarta Lliga de Campions del FC Barcelona. Ho van fer sobre una gespa de Wembley que els mateixos cinc futbolistes tornaran a trepitjar aquest dissabte per disputar el duel amistós contra el Liverpool (18.15 hores, TV3 i La Sexta).

El partit tindrà lloc en un escenari que també s’associa a la Copa d'Europa del 1992 i, 25 temporades després, el Barça de Luis Enrique hi disputarà un partit que ha de servir per preparar una campanya 2016/17 en què s’esperen nous èxits. Per afrontar aquesta cita, l’entrenador asturià podrà comptar amb noves peces. Entre els 23 homes citats, hi ha les novetats de Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Iniesta, Vermaelen i Digne. A Wembley, els jugadors vestiran per primera vegada la segona equipació.

La cita contra el Liverpool, juntament amb la del Gamper de dimecres 10 d’agost contra la Sampdoria, seran les dues últimes proves abans de l’inici de la competició oficial amb la Supercopa d’Espanya (14 i 17 d’agost).

Després de guanyar el Celtic de Glasgow (3-1) i el Leicester (4-2), l’equip disputarà a Londres el tercer i darrer partit de la International Champions Cup. L’equip blaugrana ha ofert bones sensacions en ambdós enfrontaments i, aquest dissabte, tornarà a estar exigit davant del conjunt de Jürgen Klopp. Les entrades per a aquesta cita estan esgotades i un dels grans al·licients serà veure el golejador Luis Suárez, que s'enfrontarà per primera vegada al seu exequip. El Barça, i tot el barcelonisme, està encantat de tornar a Wembley.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut