Luis Suárez: “El respecte que em tenen a Liverpool vol dir que vaig deixar petjada”

Luis Suárez: “El respecte que em tenen a Liverpool vol dir que vaig deixar petjada”

El davanter uruguaià ha estat ovacionat pels seguidors anglesos presents a Wembley quan Luis Enrique l’ha substituït

Luis Suárez ha viscut un partit d’allò més especial. S’ha enfrontat, per primera vegada, a l’equip que va defensar durant dues temporades i mitja i, tot i no jugar a Anfield Park, el davanter blaugrana ha estat l’home més ovacionat del partit disputat aquest dissabte a Wembley.  

Dos anys després d’abandonar el club anglès, Suárez ha rebut a Londres l’estima i el record de l’afició del Liverpool. Ha estat ovacionat quan s’han anunciat les alineacions a l’estadi i també quan Luis Enrique l’ha substituït, en el minut 75. El davanter ha assegurat, després del partit, en declaracions a Barça TV, que “sempre m’he sentit molt estimat pels aficionats del Liverpool”. Suárez ha afegit que “el respecte que em tenen vol dir que va faig fer les coses bé i que hi vaig deixar petjada”.

Tot i que en aquest partit Suárez no ha pogut marcar, el vigent Bota d’Or es va estrenar com a golejador en aquesta pretemporada quan va marcar contra el Leicester. Suárez ha assenyalat que ha acabat aquest duel  amb “sentiments enfrontats”, ja que per una part no li agrada haver-lo perdut, però alhora està emocionat per haver-se retrobat amb excompanys. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut