Luis Enrique: “Ens hem reforçat de manera brillant”

Luis Enrique: “Ens hem reforçat de manera brillant”

El tècnic blaugrana ha dit que el Trofeu Joan Gamper “sempre és especial” i pensa que té “la millor plantilla sobre el paper” dels seus tres anys al Barça

L’inici de la competició oficial s’apropa, i Luis Enrique ha passat revista de l’actualitat de l’equip en la roda de premsa abans de la celebració del Trofeu Joan Gamper. El FC Barcelona 2016/17 es presentarà aquest dimecres al Camp Nou davant de l’afició, que podrà conèixer de prop les cares noves en el partit contra la Sampdoria. És una cita que arriba a la seva 51a edició, i per al tècnic asturià “sempre és especial”. “Per als nous serveix per familiaritzar-se amb el Camp Nou, i per a la resta, per renovar il·lusions”, ha afegit.

El tècnic asturià ha fet una molt bona valoració de la plantilla que té: “Sobre el paper, és la millor dels meus tres anys al Barça”. Tot i així, afirma que “mai està tancada”: “Si trobem algun jugador que millori el que tenim, ho farem. Si no, seguirem amb una plantilla que ja és de luxe”. En aquest sentit, Luis Enrique ha elogiat les incorporacions que s’han fet aquest estiu: “Som un equip únic que s’ha reforçat de manera brillant”.

Els fitxatges arriben a un nivell molt alt

Després d’alguns partits amistosos i dels primers entrenaments dels últims fitxatges a la Ciutat Esportiva, Luis Enrique està molt satisfet: “Han arribat en un nivell físic molt alt, en els primers dies tot ha estat positiu”. En el capítol de moviments, ha deixat la porta oberta al fet que hi hagi entrades o sortides. Una de les possibilitats és Sergi Samper: “Encara té l’opció d’anar cedit o de quedar-se”.

Luis Enrique també ha analitzat les característiques de la plantilla que té actualment. Una de les qüestions que l’ha ocupat és el mig del camp. “Tenim molts migcampistes, perquè molts també s’adapten a altres posicions. Aquesta polivalència ens dóna moltes opcions”, ha explicat. Mirant més enrere, ha assegurat que “el lateral dret està ben cobert, sens dubte”, i que no es planteja cap incorporació a la posició.

El Trofeu Joan Gamper serà el primer partit de la temporada al Camp Nou, per al qual el tècnic blaugrana ha anunciat que farà jugar 30 minuts cada porter. Serà el tret de sortida definitiu a la nova temporada, amb l’objectiu de seguir guanyant. “El futbol no entén del passat. El crèdit s’ha de renovar diàriament, i als culers només els puc transmetre l’entrega amb què s’entrena l’equip”, ha reconegut el tècnic per acabar.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut