Luis Enrique:

Luis Enrique: "Arribem en bones condicions i en circumstàncies òptimes per a aquesta final"

El tècnic asturià ha declarat que l'equip es troba descansat i recuperat i, tot i que encara està en procés de millora per guanyar ritme competitiu, ha assegurat que "sortirem a totes des del començament"

Tot està preparat per afrontar el primer partit de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla. També els jugadors, a punt per al repte d'intentar fer un pas endavant en l'objectiu d'aconseguir aixecar la dotzena Supercopa de la història del Club. Així ho ha volgut deixar clar Luis Enrique, el tècnic del FC Barcelona, ​​que ha assegurat que el plantejament inicial que tenien des del cos tècnic per a aquestes alçades de la temporada s'ha complert: "Després de donar el descans necessari als nostres jugadors i de no fer viatges llargs per facilitar la seva recuperació, arribem en bones condicions i en circumstàncies òptimes per a aquesta final".

Perquè, per a Luis Enrique, la clau és senzilla i es basa en l'actitud posada en el treball diari. "El que més m'agrada és l'actitud dels meus jugadors. Això és el que fa que l'equip guanyi títols. Evidentment que hi ha coses a millorar en tots els aspectes, però estem treballant en això. Conec els meus futbolistes i sé que a mesura que vagi augmentat el nombre de partits l'equip s'anirà conjuntant. És per això que no hi haurà excusa i que sortirem a totes des del començament", ha declarat.

Canvis al Sevilla, però mateixa perillositat

El rival del FC Barcelona en aquesta Supercopa serà el Sevilla de Jorge Sampaoli, que ha substituït Unai Emery com a tècnic del quadre andalús. Així doncs, i "encara que l'equip encara està en període d'adaptació" al seu nou entrenador, el tècnic asturià té clar que "veurem un Sevilla i un partit molt atractiu".

Luis Enrique sap, doncs, que serà difícil i que "tindrem complicacions". "La filosofia de Sampaoli m'agrada, és atractiva per a l'espectador, i fa del seu equip un rival complicadíssim que s'associa bé. Tot això encara fa el Sevilla més perillós, tot i que sempre ho ha estat perquè fa anys que és un referent a la Lliga", ha analitzat.

Els noms propis

"A Samper el conec perfectament. Entrem a la recta final de la pretemporada i caldrà valorar quina situació és la millor per a ell"

"Jordi Alba s'ha entrenat bé i està perfectament bé per jugar"

"Arda Turan pot jugar com a interior o com a punta obert. És un futbolista que m'agrada en les dues posicions i s'adapta al que demanem en funció del que busquem en els partits. I, a més, ho pot fer a un gran nivell"

"Per a mi, veure jugar Messi a futbol és sempre una bona notícia, sigui amb la samarreta que sigui"

"Després de veure com s'han incorporat Umtiti i André Gomes, i comprovar com s’han entrenat i els números que tenim a nivell físic, estan preparats per competir"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut