El FC Barcelona ja descansa a Sevilla

El FC Barcelona ja descansa a Sevilla

L’equip ha volat aquest matí, ha arribat a les 12.35 hores a la capital andalusa i es concentra fins a l'hora del partit d’anada de la Supercopa d'Espanya

El FC Barcelona 2016/17 ha fet el seu primer desplaçament oficial de la temporada. L’equip ha viatjat aquest diumenge a Sevilla per disputar (22 hores) l’anada de la Supercopa d’Espanya. El conjunt blaugrana ha estat citat al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i des d’allà s’ha traslladat a l’aeroport del Prat. Un cop allà, l’avió que ha dut l’equip cap a la capital andalusa s’ha enlairat a les 11.15 hores. El vol, que ha tingut una durada d'uns 80 minuts, ha aterrat a Sevilla cap a les 12.35, i l’equip s'ha concentrat a l’hotel fins a l’hora del partit.

L’expedició blaugrana ha estat formada pels 18 futbolistes que formen part de la llista de convocats facilitada pel cos tècnic aquest mateix matí. Luis Enrique, que té l’única baixa per lesió de Marc-André ter Stegen, ha deixat fora de la convocatòria Douglas, Samper i Jordi Alba per decisió tècnica. A més, l’asturià tampoc pot comptar encara amb Neymar Jr i Rafinha, que participen en els Jocs Olímpics de Rio amb el Brasil. Així doncs, els 18 futbolistes que s’han desplaçat a Sevilla són Bravo, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Els directius Javier Bordas, Jordi Moix i Ramon Pont han completat la comitiva del FC Barcelona, que tornarà cap a la capital catalana a la mitjanit, un cop hagi acabat el matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut