Luis Enrique: “Volem colpejar primer”

Luis Enrique: “Volem colpejar primer”

El tècnic vol impedir que el Sevilla revisqui en una eliminatòria que el FC Barcelona té ben encarada després del 0-2 assolit a Sevilla

Luis Enrique vol assegurar la Supercopa d’Espanya. La idea és evitar qualsevol tipus de complicacions en el duel de tornada contra el Sevilla (dimecres 17, 23 hores). La fórmula del tècnic és clara: colpejar abans que els andalusos i impedir la possibilitat de remuntada després del 0-2 de l’anada. “L’objectiu és guanyar el partit i ser superiors al Sevilla a través del nostre futbol. Sabem que l’eliminatòria es pot reobrir. És per aquesta raó que volem colpejar primer”, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit.

L’entrenador va quedar satisfet del rendiment de l’equip al Sánchez Pizjuán. “Vaig quedar-me amb bones sensacions. El de l’anada era un partit que incitava el rival a anar-se’n cap endavant i fer-nos mal i vam estar bé defensivament. No recordo cap ocasió clara del rival. Vam defensar a un bon nivell”, ha declarat.

Preguntat pels minuts que podrien tenir algunes de les noves incorporacions, Luis Enrique ha detallat quin és el propòsit: “La idea és que els jugadors vagin assimilant totes les coses que volem, vagin agafant el nivell físic i es vagin adaptant com més ràpid millor”.

Ha parlat més detalladament sobre Umtiti, que podria debutar després de la lesió de Mathieu: “No és fàcil adaptar-se i rendir des de l’inici. Ell fa un parell de setmanes que hi és i hem de jugar cada tres dies i necessitem tots els jugadors, especialment després de les dues lesions que hem patit, que no són greus però trastoquen els nostres plans”.

Per acabar, Luis Enrique s’ha referit també al capítol d’altes i baixes. Ha parlat clar: “Crec que arribaran jugadors segur i també crec que sortiran jugadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut