Els 18 convocats per a la tornada de la Supercopa

Els 18 convocats per a la tornada de la Supercopa

Luis Enrique no podrà comptar per lesió amb Ter Stegen, Iniesta i Mathieu, ni tampoc amb Neymar Jr i Rafinha que són als Jocs Olímpics, mentre que Douglas ha estat descartat

Barça i Sevilla s’enfronten aquest dimecres al Camp Nou amb l’objectiu de ser el nou campió de la Supercopa d’Espanya. Després del 0-2 de l’anada al Sánchez Pizjuán els blaugranes tenen ben encarada l’eliminatòria que s’haurà de rematar a l’Estadi.

El tècnic asturià no podrà comptar per aquest partit amb els lesionats Ter Stegen, Andrés Iniesta i Jérémy Mathieu, ni tampoc amb Neymar Jr i Rafinha que estan disputant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El jugador descartat ha estat Douglas. A la llista, doncs, hi ha dues novetats respecte de l’anada amb les incorporacions de Samper i Jordi Alba. Així doncs, la llista dels 18 jugadors convocats per al duel és la següent: Bravo, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Mascherano, Samper, Munir, J.Alba, Digne, S.Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut