Luis Enrique: “Ens motiva la tercera Lliga consecutiva”

Luis Enrique: “Ens motiva la tercera Lliga consecutiva”

El tècnic asturià reconeix que “el fet de ser campions ens atorga la convicció que si seguim fent les mateixes coses que el curs passat i amb la mateixa eficiència, estarem en la lluita pel títol”

El FC Barcelona inicia aquest dissabte el repte de tornar a ser campió de Lliga i seguir amb l’hegemonia dels últims anys. Ningú ha guanyat més Lligues que els blaugranes en l’última dècada i això fa que el Barça mantingui la il·lusió de seguir augmentant el palmarès. El tècnic Luis Enrique ha reconegut en roda de premsa que l’equip “parteix com a favorit pel simple fet de ser el vigent campió” i ha explicat que “ens motiva la tercera Lliga consecutiva perquè és un fet que ha passat poques vegades a la història del Club”. L’entrenador asturià ha explicat que “el fet de ser campions ens atorga la convicció que si seguim fent les mateixes coses que el curs passat i amb la mateixa eficiència, estarem en la lluita pel títol”.

La defensa del tron començarà contra el Betis al Camp Nou (18.15 hores, BeIN LaLiga). Un equip que ha patit molts canvis a la seva plantilla i també d’entrenador amb l’arribada de Gustavo Poyet. “Tenen una bona idea col·lectiva que planteja el nou entrenador, han fet bons resultats durant la pretemporada i s’han reforçat molt bé. Estic segur que generaran problemes que haurem de resoldre”, ha alertat Luis Enrique.

Preguntat pel rendiment de les noves incorporacions, el preparador blaugrana s’ha mostrat cautelós, tot i que ha reconegut que s’estan adaptant a la dinàmica de l’equip: “L’adaptació no es veu en dos partits, sinó al llarg de la temporada. Per nosaltres és beneficiós que hagin mostrat un bon nivell a l’inici”. En aquest sentit, Luis Enrique ha elogiat l’actitud del vestidor, ja que la “ràpida adaptació dels nous ve motivada pel suport dels seus companys”. I ha afegit: “Estem a un nivell altíssim de nivell humà a dins del vestidor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut