Luis Suárez: “Messi és una bèstia”

Luis Suárez: “Messi és una bèstia”

El davanter del Barça ha completat un hat-trick davant el Betis en l’estrena blaugrana a la Lliga, i assegura: “Hem de demostrar per què som els campions de l’edició anterior”

Luis Suárez s’ha estrenat de la millor manera a la Lliga. Ho ha fet com va acabar la temporada passada: marcant un hat-trick a un equip andalús (Granada). En l’estrena del Barça a la Lliga, els de Luis Enrique han guanyat amb un contundent 6-2 i una gran actuació del davanter uruguaià.

Suárez ha mostrat, un cop més, la seva admiració pel seu company Leo Messi, el qual ha definit com a una “bèstia”. “És el millor jugador del món”, ha dit.

També s’ha mostrat satisfet per haver pogut ajudar l’equip en aquest inici de la competició, i ha advertit que “un equip com el Barça sempre és favorit al títol de Lliga” i que ara toca “demostrar per què som els campions de l’edició anterior”.

El davanter uruguaià ja fa sis jornades consecutives que apareix a la llista de golejadors. Durant el tram final de la temporada passada Suárez va fer ni més ni menys que 14 gols en els últims cinc partits de Lliga.

Denis Suárez: “El futbol del Barça s’adapta al meu estil”.

Denis Suárez s’ha estrenat a Primera Divisió com a titular. El jugador s’ha mostrat il·lusionat per l’oportunitat de poder jugar a un futbol que, segons afirma, s’adapta al seu estil. En l’anàlisi del partit, Denis ha dit que ha estat clau “la pressió ràpida de l’equip després de perdre la pilota”. Com no podia ser d’una altra manera, ha elogiat l’actuació de Messi i Suárez: “Són els millors jugadors del món”.

Per la seva banda, Sergio Busquets també s’ha mostrat satisfet per l’estrena de l’equip a la Lliga. El blaugrana ha explicat que, si es complia amb el treball planificat, “arribarien els gols”. També ha tingut elogis per al treball ofensiu i també defensiu de Luis Suárez: “És el millor davanter centre del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut