Completat el primer entrenament del Barça Lassa 2016/17

Completat el primer entrenament del Barça Lassa 2016/17

Els vuit jugadors del primer equip disponibles i deu del Barça B s’han entrenat per primer cop aquesta nova temporada

El Barça Lassa de bàsquet 2016/17 ha completat el primer entrenament  de la pretemporada al Palau Blaugrana sota les ordres de Georgios Bartzokas i el seu nou cos tècnic, format per Josep Maria Berrocal, Christos Pappas i Pino Grdovic. Els vuit jugadors disponibles del primer equip (Tyrese Rice, Petteri Koponen, Pau Ribas, Marcus Eriksson, Stratos Perperoglou, Brad Oleson, Josey Dorsey i Ante Tomic) s’han exercitat al costat de nou jugadors del Barça B (Stefan Peno, Pol Figueras, Nedim Dedovic, Aleix Font, Màxim Esteban, Álex Mazaira, Rodions Kurucs, Wesley Sena i Atoumane Diagne) i d’un júnior, Sergi Martínez.

En principi està previst que l’equip s'entreni en doble sessió –matí i tarda– durant la primera setmana de treball al Palau Blaugrana. Pel que fa als partits amistosos, de moment hi ha confirmats dos partits a Sant Julià de Vilatorta el 2 i el 4 de setembre (vs Real Betis i Morabanc Andorra) i un torneig a Atenes, en homenatge a Diamantidis, el 16 i el 17 de setembre (vs CSKA Moscou i Maccabi Tel Aviv).

Pel que fa a Koponen i Rice, tots dos jugadors han comentat: "Hem d’anar pas a pas, hem de conèixer els companys i no hem de tenir pressa, estem tot just començant”. A més, han afegit: "No sabem quin serà el cinc inicial, però coneixent una mica l'entrenador sé que li agrada jugar amb transicions i també jugant més pausat en atac. Serà una mescla d’altres coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut