Cillessen, un porter amb ADN Barça

Cillessen, un porter amb ADN Barça

El nou fitxatge blaugrana, d’acreditada experiència en competició europea, s’adapta a la perfecció a la filosofia de joc barcelonista

Jasper Cillessen (22/04/1989) és el darrer fitxatge del FC Barcelona. El porter holandès arriba de l’Ajax d’Amsterdam, un club amb una idea de joc similar a la del Barça.

Cillessen està acostumat al joc de possessió, practicat tant pel seu anterior entrenador, Frank de Boer, com per Louis van Gaal en la seva etapa com a seleccionador de l’'Oranje'. El porter holandès destaca pel seu bon joc de peus i la seva col·locació, i està acostumat a jugar amb la defensa avançada. L’arquer holandès també ha acreditat ser un porter àgil, amb capacitat de reacció i reflexos, i, a més, gaudeix d’una gran habilitat per blocar els xuts rivals, especialment des de la llarga distància.

Indiscutible a la selecció holandesa

Cillessen és l’inquilí de la porteria dels Països Baixos. Internacional des de l’any 2013, va ser el porter titular del seu país durant el Mundial de l’any 2014. Actualment continua sent un fix a les convocatòries de Danny Blind, seleccionador d’Holanda.

Ara Jasper Cillessen fa un pas endavant a la seva carrera i arriba al FC Barcelona, on ha de confirmar-se com un porter de primer ordre mundial i de garanties per al conjunt que entrena Luis Enrique. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut