Manchester City, Mönchengladbach i Celtic també seran els rivals a la Youth League

Manchester City, Mönchengladbach i Celtic també seran els rivals a la Youth League

El Juvenil A de Gabri Garcia tornarà a jugar la competició de la Champions juvenil, en què a la primera fase es veurà les cares amb els mateixos rivals del primer equip

Una temporada més, el Juvenil A del FC Barcelona disputarà la UEFA Youth League. Aquest curs jugarà contra el Manchester City, el Borussia Mönchengladbach i el Celtic FC, els mateixos rivals que el primer equip. De fet, els blaugranes ja van jugar contra els escocesos en la primera edició de la Youth League, de la qual es van proclamar campions. Llavors, el Barça es va imposar a Glasgow (1-2) i al Miniestadi (3-0).

Declaracions de Gabri Garcia:

“En aquests grups hi sol haver rivals molt difícils, complicats; per això estan aquí. És un grup amb rivals de molta entitat”.

“Del City tenim alguna referència d’algun torneig que han jugat fa poc i en tenim bons informes. Sobre el Celtic, ja donem per descomptat que serà un equip dur físicament”.

“El que menys coneixem és el Borussia. És un rival alemany, que l’any passat ja vam tenir al Bayer; per tant, ja podem tenir alguna idea del que ens podem trobar, un equip físic i amb idees clares que ens ho posarà complicat”.

“Començar amb una victòria sempre és interessant. Els tres primers punts sempre et donen tranquil·litat, però qualsevol dels tres equips serà complicat”.

“Parlàvem amb els jugadors que jugar contra rivals d’entitat suposa encara més motivació, amb l’edat que tenen i el moment en què es troben”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut